MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2014-2015 mokslo metų foto galerija / JONAVOS RAJONO 6-7 KL. MOKINIŲ KŪNO KULTŪROS-RUSŲ KALBOS KONKURSAS

Jonavos rajono 6-7 klasių  moksleivių kūno kulrūros-rusų kalbos konkursas
Mūsų mokyklos 6-7 klasių moksleivių komanda, dvi R. Samulevičiaus progimnazijos komandos, mokiniai iš Neries ir Šveicarijos  pagrindinių mokyklų susirinko į nuotaikingą ir šiek tiek neįprastą konkursą, kurio metu turėjo galimybę parodyti savo rusų (II-osios užsienio kalbos) žinias, parungtyniauti žaisdami futbolą. Pirmoje konkurso dalyje, kuri vyko aktų salėje, mokiniai prisistatė komisijos nariams, savo varžovams, vėliau pademonstravo rusų kalbos  gebėjimus spręsdami kryžiažodžius, žaisdami žodžių loto, atlikdami kitas užduotis.   Komandų atstovai  sporto salėje susirungė smiginio-vertimo rungtyje, kurios metu parodė ir savo taiklumą, ir tai, kaip geba suvokti ir išversti rusų kalba parašytus  sakinius. Sakiniai, be abejo, buvo sporto tema.
Antroji renginio dalis – tai įtemptos salės futbolo varžybos. Nors varžovai buvo neblogai pasiruošę, mūsų mokyklos komanda vėl nugalėjo. Susumavus Jonavos rajono 6-7 klasių moksleivių kūno kultūros-rusų kalbos  konkurso  rezultatus, buvo paskelbti nugalėtojai: I-oji vieta atiteko mūsų mokyklos mokiniams, II-osios vietos laimėtojai – Šveicarijos pagrindinės mokyklos komanda, o III-ą vietą pasidalino Neries pagrindinės mokyklos ir II-oji  R. Samulevičiaus progimnazijos komandos. Nugalėtojų komandų nariai buvo apdovanoti medaliais, dalyviai – pagyrimo raštais. Komisijos pirmininkė, Lietavos pagrindinės mokyklos rusų kalbos mokytoja metodininkė D. Mockienė pasidalino įspūdžiais. Ji sakė, kad renginys buvo neįprastas, bet labai įdomus, nuotaikingas, atitinkantis moksleivių amžiaus grupę ir gebėjimus. D. Mockienė  padėkojo jo organizatorėms: rusų kalbos mokytojai metodininkei Svetlanai Ržeutskajai ir kūno kultūros mokytojai metodininkei  Eglei Kazlauskienei.
Jonavos rajono 6-7 klasių moksleivių kūno kulrūros-rusų kalbos konkursas Mūsų mokyklos 6-7 klasių moksleivių komanda, dvi R. Samulevičiaus progimnazijos komandos, mokiniai iš Neries ir Šveicarijos pagrindinių mokyklų susirinko į nuotaikingą ir šiek tiek neįprastą konkursą, kurio metu turėjo galimybę parodyti savo rusų (II-osios užsienio kalbos) žinias, parungtyniauti žaisdami futbolą. Pirmoje konkurso dalyje, kuri vyko aktų salėje, mokiniai prisistatė komisijos nariams, savo varžovams, vėliau pademonstravo rusų kalbos gebėjimus spręsdami kryžiažodžius, žaisdami žodžių loto, atlikdami kitas užduotis. Komandų atstovai sporto salėje susirungė smiginio-vertimo rungtyje, kurios metu parodė ir savo taiklumą, ir tai, kaip geba suvokti ir išversti rusų kalba parašytus sakinius. Sakiniai, be abejo, buvo sporto tema. Antroji renginio dalis – tai įtemptos salės futbolo varžybos. Nors varžovai buvo neblogai pasiruošę, mūsų mokyklos komanda vėl nugalėjo. Susumavus Jonavos rajono 6-7 klasių moksleivių kūno kultūros-rusų kalbos konkurso rezultatus, buvo paskelbti nugalėtojai: I-oji vieta atiteko mūsų mokyklos mokiniams, II-osios vietos laimėtojai – Šveicarijos pagrindinės mokyklos komanda, o III-ą vietą pasidalino Neries pagrindinės mokyklos ir II-oji R. Samulevičiaus progimnazijos komandos. Nugalėtojų komandų nariai buvo apdovanoti medaliais, dalyviai – pagyrimo raštais. Komisijos pirmininkė, Lietavos pagrindinės mokyklos rusų kalbos mokytoja metodininkė D. Mockienė pasidalino įspūdžiais. Ji sakė, kad renginys buvo neįprastas, bet labai įdomus, nuotaikingas, atitinkantis moksleivių amžiaus grupę ir gebėjimus. D. Mockienė padėkojo jo organizatorėms: rusų kalbos mokytojai metodininkei Svetlanai Ržeutskajai ir kūno kultūros mokytojai metodininkei Eglei Kazlauskienei.